GamingRSS PaginaDeMedia

A apărut data de lansare pentru Halo Infinite

Vești bune pentru cei care așteptau măcar o indicație a faptului că Halo Infinite nu și-a abandonat fanbase-ul. Jocul va fi lansat  în această iarnă, iar informația pare că a scăpat dintr-un anunț listat pe Xbox Store. La puțin timp după aceea, Tom Warren (The Verge și agent secret la Xbox) a confirmat data de lansare prezentată.

Data de lansare nu a fost confirmată oficial, însă Tom Warren este cunoscut pentru acuratețea informațiilor sale, astfel încât acum știm că Halo Infinite (campanie + multiplayer) are șanse să ajungă pe rafturi pe 8 decembrie 2021.

Halo Infinite chiar că se lasă așteptat

Pentru unii este o bucurie. Pentru alții este o mică dezamăgire. Fanii și-au exprimat această dezamăgire cu privire la data de lansare târzie, o dată neobișnuită pentru întregul timeline al lansărilor Halo. Aniversarea de 20 de ani a primului joc, dar și al primului Xbox, este pe 15 noiembrie, iar dacă te gândeai că Microsoft vrea să-ți facă o surpriză lansând Halo Infinite exact atunci, păi, ghinion.

Luna decembrie ar însemna că Halo Infinite este jocul lansat cel mai târziu, comparativ cu tilurile anterioare, pentru că Halo Combat Evolved s-a născut în noiembrie 2001, Halo 2 în noiembrie 2004, Halo 3 în septembrie 2007, Halo 4 în noiembrie 2008 și Halo 5 în octombrie 2015.

O mică dilemă

Mențiunea de pe Xbox Store precizează că 8 decembrie ar fi data de lansare doar pentru componenta single-player din Halo Infinite, modul multiplayer rămânând în continuare un element distinct și free-to-play pe Xbox și PC.

Totuși, The Verge afirmă că data este valabilă pentru ambele moduri, iar tăcerea celor de la Microsoft este și mai misterioasă. Compania nu a anunțat nimic în legătură cu Halo Infinite la briefing-ul din cadrul Gamescom. Comunitatea speră că vor primi răspunsuri în această seară, la Gamescom Opening Night Live organizat de Geoff Keighley.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button