PC&Consoles

90% din Gearbox lucrează la un proiect care ar putea la fel de bine să fie Borderlands 3

Studioul care ne-a adus seria Borderlands a dat indicii puternice conform cărora Borderlands 3 ar fi în lucru. Cu ocazia prezenței studioului Gearbox la PAX West, directorul general Randy Pitchford a tachinat publicul, spunând că aproximativ 90% din personalul din producție a studioului „lucrează la acel lucru la care probabil majoritatea vreți ca să lucrăm”.

Această declarație nu înseamnă obligatoriu că este vorba despre Borderlands 3, iar Pitchford a adăugat „Un produs nu există până când nu este anunțat”.

Deși nu a fost anunțat în mod oficial, Pitchford a confirmat încă de anul trecut că un joc nou Borderlands este în lucru, dar că nu se va numi neapărat Borderlands 3. El a mai declarat că Gearbox va începe să lucreze la acest joc imediat după ce va fi Battleborn terminat. Iar în cadrul conferinței de la GDC din acest an, Pitchford a arătat un tech demo pentru anumite tehnici care ar putea fi implementate ulterior într-un joc. Pitchford s-ar fi putut referi atunci la un nou Borderlands.

Iar ca și ultim indiciu, Take-Two Interactive, firma mamă a distribuitorului 2K Games, a spus luna trecută că un nou joc ce face parte din una dintre cele mai mari francize deținute de 2K urmează să fie lansat în anul fiscal 2019. Pentru cei curioși, anul fiscal 2019 al firmei Take-Two durează din aprilie 2018 până în martie 2019.

În august Gearbox a mai anunțat un nou shooter, numit Project 1v1. Studioul continuă între timp să întrețină și Battleborn, deși ținând cont de recepția slabă de care a avut parte acesta, viitorul său este incert.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button