Știri ITTECH

Adobe anunță Premiere Rush pentru Youtuberi

Pe lângă nou variantă de Photoshop care funcționează acum în varianta integrală și pe iPad, Adobe a dezvăluit o nouă variantă a programului de editare video Premiere.

Adobe Premiere Rush CC este o nouă aplicație gândită predominant pentru cei care crează conținut pentru Youtube și alte astfel de servicii de video hosting similare, care nu necesită tocmai toată puterea de editare a variantei de desktop existente.

Varianta Rush poate funcționa pe PC, pe o tabletă sau pe un telefon, permițând atât editare, cât și corecție de culoare, sau chiar opțiuni de filtrare a sunetului. Fiind o parte din Creative Cloud, permite stocarea de date pe acel norișor, așa că puteți lucra la același proiect de pe dispozitive diferite, înregistrând, spre exemplu, video pe telefon care este încărcat pe cloud și apoi editat și codat pe un laptop. Nu îmi imaginez că exportarea video ar funcționa prea bine pe un telefon, însă veți putea să îl încărcați direct pe Youtube, Facebook și Instagram.

Premiere Rush CC va costa 10 dolari/euro pe lună pentru indivizi, sau 20 de dolari/euro pe lună pentru o echipă întreagă, și este inclus deja în abonament dacă dețineți Premiere Pro CC sau un abonament la toate aplicațiile de Creative Cloud.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button