MORE

69% dintre americani nu-si doresc Apple Watch. Dar l-ar putea dori chinezii!

Desi Apple Watch este considerat cel mai anticipat dispozitiv din 2015,  acesta va fi destul de greu de vandut, conform unui studiu de piata din US. Acest studiu a fost realizat de catre Reuters. Nu este de mirare ca lumea nu doreste sa cumpere acest dispozitiv si ca scepticismul este mare. Am explicat si noi argumentele pro si contra aici. In acest studiu 69.6% dintre persoanele care au participat au raspuns ca nu sunt interesate de achizitia unui Apple Watch, doar 25% dintre ei raspunzand ca sunt interesati de acest dispozitiv (desi nu neaparat in sensul cumpararii lui), iar restul de 5.4% au raspuns ca inca se mai gandesc daca sa il achizitioneze sau nu.

La acest sondaj au participat 1245 de persoane, iar sondajul a fost realizat intre 9 Martie si 13 Martie. Surpriza ar putea veni insa din alta parte… a lumii (si nici macar nu este o mare surpriza). Iar aceasta parte a lumii este China, „vinovata” intr-o destul de mare masura de vanzarile spectaculoase ale lui iPhone 6. China, unde produsele Apple au un statut cvasi-sacru, si in care un baiat a cerut in casatorie o fata aducandu-i „tribut” 99 de iPhone 6 (in loc de 99 de trandafiri, ceea ce categoric ar fi fost mai ieftin).

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button