GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

3DMark va avea un test de Ray Tracing pentru toate plăcile video

Știu că tehnologia dezvoltată de Nvidia este în acest foarte populară, promițând să aducă Ray Tracing maselor. Dar Ray Tracing nu a fost inventat de Nvidia, și este practic un standard parte din DirectX 12 în acest moment.

Așa că a venit întrebarea logică: „De ce nu pot găsi un benchmark de de Ray Tracing și pentru o placă video non-Nvidia?”. Răspunsul va deveni în curând „Poți găsi, uite unul aici”, pentru că tocmai asta a dezvăluit 3DMark.

Demonstrația pe care o puteți vedea mai sus este doar o mică mostră din cea care va fi disponibilă spre finalul acestui an. Noul benchmark este diferit de cel făcut în Time Spy pe care l-am pomenit în urmă cu o lună. Nu va necesita hardware Nvidia, funcționând ca standard pe orice hardware suportă extensiile DXR din DirectX 12. Astfel, cei care au o placă video Radeon vor putea să vadă în sfârșit cât de bine funcționează Ray Tracing pe sistemul lor.

3DMark va lansa luna viitoare și un test numit Night Raid, gândit să funcționeze pe cam orice sistem, inclusiv pe sistemele care rulează Windows 10 pe procesoare ARM.

Știu că veți spune „Stai puțin, 3D Mark e numele software-ului, nu al companiei”, știu, dar încep să le pierd șirul, încă îmi vine să spun că e făcut de Mad Onion.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button