GamingPC&ConsolesȘtiri IT

3D Mark Time Spy primește suport pentru Ray Tracing

Cei curioși să vadă cu ochii lor cât de bine funcționează Ray Tracing nu mai au mult de așteptat, atât pentru că noile plăci Nvidia mai puțin și vor fi lansate, cât și pentru că veți avea parte de un benchmark.

3D Mark Time Spy va primi un update menit să ofere o mostră consistentă din potențialul acestei tehnologii. Puteți vedea mai jos o prezentare a modului în care ar putea arăta demonstrația cu pricina. Aceasta a fost realizată pe vremea când doar ce a fost anunțată componenta de Ray Tracing pentru DirectX 12, așa că de atunci s-ar fi putut schimba câte ceva.

3D Mark Time Spy va primi update-ul cu Ray Tracing în această toamnă, compania menționând că cel mai probabil va sosi în proximitatea lansării noii variante de Windows 10, Redstone 5, ce ar trebui să își facă apariția pe la finalul lui septembrie, sau începutul lui octombrie.

Chiar dacă scorul efectiv de 3D Mark în general poate fi „masat” de diverse optimizări la nivel de driver, performanța pe care o veți vedea pe ecran măcar are să vă dea o idee generală despre cum reacționează sistemul vostru la Ray Tracing. Va fi foarte interesant de văzut dacă demonstrația poate fi activată și pe hardware tradițional, pentru o comparație completă.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button