GamingPC&ConsolesȘtiri IT

20 de minute de gameplay din System Shock Remake

Varianta refăcută a lui System Shock 1 continuă să progreseze, în ciuda problemelor pe care le avea acum ceva vreme.

Pentru a demonstra starea curentă în care se află acum jocul, studioul Nightdive a oferit o mostră destul de amplă din System Shock 1. Una ce arată mult mai aproape de ceea ce a fost promis inițial în timpul campaniei de promovare, față de lucrul în care era pe punctul de a se transforma. Mai exact, s-a ivit pe parcurs intenția de a nu crea o simplă reconstruire a jocului ancestral, ci o extensie a sa la nivel mecanic, modificând până și structura hărților.

Jocul încă este în stadiul Pre-Alpha, ceea ce înseamnă că mai avem mult și bine de așteptat până când va fi gata, dar și că ceea ce vedeți mi sus nu reprezintă forma finală. Lipsesc anumite trăsături destul de importante, cum ar fi sunete, arme, inamici și efecte vizuale. Dar cel puțin dezvoltarea jocului continuă.

În cazul în care ați pierdut șirul știrilor și vă întrebați de ce arată atât de diferit de trailer-ul de mai devreme din săptămână, trebuie subliniat că acel trailer este de la System Shock 3, nu de la acest remake al primului titlu din serie.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button