Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

System Shock 3 are acum un trailer

/
/
/
img

Primul teaser pentru System Shock 3 este acum aici. Dezvoltatorul Warren Spector a dezvăluit trailerul în timpul conferinței Unity’s Game Developers Keynote, care are loc în San Francisco.

Puteți să vă uitați la trailer în videoclipul de mai jos.

Spector a produs jocul original System Shock în anii ’90 când lucra pentru Looking Glass Technologies. De curând s-a alăturat companiei OtherSide în anul 2016. Acesta a declarat:

Lucrul la System Shock a fost unul dintre cele mai performante lucruri pe care le-am făcut în cariera mea și este greu să descriu cât de mult aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu gamerii ce a făcut SHODAN de când a fost lansat ultimul joc.

OtherSide este condus de Paul Neurath, care a lucrat la originalul System Shock cu Spector la Looking Glass. Primul System Shock a fost lansat în 1994, urmând continuarea System Shock 2, care a sosit în 1999, așa că a trecut destul de mult timp de la ultimul titlu din serie.

O ediție îmbunătățită a lui System Shock de la Nightdive Studios a fost lansată în 2015. Nu a fost anunțată data de lansare pentru System Shock 3 și nici nu știm pe ce platforme va fi disponibil.

Ce părere aveți despre primul teaser pentru System Shock 3? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și de pe Facebook!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar