GAMINGPC&ConsolesSTIRI IT

System Shock 3 are acum un trailer

Primul teaser pentru System Shock 3 este acum aici. Dezvoltatorul Warren Spector a dezvăluit trailerul în timpul conferinței Unity’s Game Developers Keynote, care are loc în San Francisco.

Puteți să vă uitați la trailer în videoclipul de mai jos.

Spector a produs jocul original System Shock în anii ’90 când lucra pentru Looking Glass Technologies. De curând s-a alăturat companiei OtherSide în anul 2016. Acesta a declarat:

Lucrul la System Shock a fost unul dintre cele mai performante lucruri pe care le-am făcut în cariera mea și este greu să descriu cât de mult aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu gamerii ce a făcut SHODAN de când a fost lansat ultimul joc.

OtherSide este condus de Paul Neurath, care a lucrat la originalul System Shock cu Spector la Looking Glass. Primul System Shock a fost lansat în 1994, urmând continuarea System Shock 2, care a sosit în 1999, așa că a trecut destul de mult timp de la ultimul titlu din serie.

O ediție îmbunătățită a lui System Shock de la Nightdive Studios a fost lansată în 2015. Nu a fost anunțată data de lansare pentru System Shock 3 și nici nu știm pe ce platforme va fi disponibil.

Ce părere aveți despre primul teaser pentru System Shock 3? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și de pe Facebook!

Tags

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close