MORE

Zvonuri noi despre Nintendo NX

Consola Nintendo NX se afla in dezvoltare de cativa ani, compania sperand ca astfel se va putea repara o mica problema, cea ca Wii U nu prea are succes in acest moment.

Cateva informatii noi au aparut pe internet referitoare la aceasta consola, care indica o serie de lucruri destul de interesante. Nintendo NX va avea o configuratie hardware similara cu cea folosita de Xbox One si Playstation 4, ceea ce ar insemna ca se va folosi tot de componente AMD. Iar sistemul de operare, NintendoOS, va fi suficient de non-invaziv incat sa permita portarea jocurilor de pe celelalte console fara mari schimbari ale codului.

Nintendo NX se va conecta la televizoare, si alte ecrane in general, folosind un adaptor wireless HDMI. Se va putea conecta la tablete si telefoane prin Bluetooth, permitand chiar preluarea functiilor acestora. Veti putea raspunde la telefon folosind consola.

Controller-ul va dispune de motoare pentru feedback haptic, se va implementa o varianta imbunatatita a tehnologiei de streaming, iar implementarea de multiplayer va duce conceptele de Augmented Reality si Street Pass la un cu totul alt nivel.

Cum vine asta? Din cate s-a mai spus anterior, Nintendo NX va lua forma a doua dispozitive, o consola normala si una mobila, care este descrisa ca o combinatie dintre ceva facut de Samsung si un Nintendo 2DS.

Nintendo ar avea foarte mult entuziasm pentru aceasta consola, efortul de lansare fiind cel mai mare de la Famicom-ul initial si pana in prezent.

Va puteti astepta la mai multe informatii despre consola inainte de E3, la transmisia traditionala a Nintendo.

[GameZone]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button