GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvonuri noi despre Diablo 4

Va fi un BlizzCon interesant

În această seară va avea loc marea inaugurarea a BlizzCon 2019. Evenimentul va începe cu o ceremonie ce va fi transmisă în direct (în cazul în care nu se întâmplă incidente neprevăzute), în cadrul căruia vor fi anunțate toate noutățile pe care le pregătește Blizzard.

O noutate va fi Diablo 4, conform zvonurilor ce tot mișună pe internet de ceva vreme. Iar acum, avem mai multe zvonuri despre Diablo 4. Conform informațiilor care circulă acum prin colțurile semi-întunecate ale netului, vom avea parte de un joc similar cu Diablo 2 în ceea ce privește stilul. Vă puteți aștepta la grafică ceva mai macabră, mai sângeroasă, și ceea ce sună a fi un mod de multiplayer pentru patru jucători.

Veți explora nivele ceva mai mari ca cele ale lui Diablo 3, chiar cu posibilitatea de a călări prin mediul înconjurător de parcă ar fi Sacred și ne-am fi întors cu 15 ani în trecut. Trei clase erau pomenite, un mag, un barbar și un druid, alături de posibilitatea ca PvP-ul să fie disponibil din start. Apropo, mai țineți minte comedia cu PvP-ul lui Diablo 3? Poate de data aceasta nu se va repeta.

Zvonul nu a pomenit o dată de lansare pentru Diablo 4. Vom afla în această seară dacă există vreun motiv să dăm crezare zvonului.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button