GamingPC&ConsolesTech&IT

Zvonuri: Diablo 4 și un nou joc Overwatch sunt pe drum

De o bună bucată de vreme au apărut numeroase zvonuri despre dezvoltarea jocului Diablo 4, asta în urma postărilor celor de la Blizzard, a unor teasere și a diverselor scurgeri de informații. Și acum, un ziar francez tocmai ar fi confirmat că jocul este în plin proces de dezvoltare, asta în timp ce se referea la un subiect complet diferit.

Mai precis, publicația Le Monde a dezvăluit faptul că cei peste 100 de angajați ai companiei Blizzard din Versailles sunt încă extrem de afectați în urma realei crize provocate de disponibilizările în masă de la începutul acestui an. Personalul francez a fost informat că posturile le vor fi desființate, fără a se preciza însă despre ce posturi este vorba, momentul în care se va întâmpla, sau dacă personalul va fi sau nu disponibilizat.

Cum rămâne cu planurile de viitor? Echipelor de la Blizzard Entertainment le-au fost deja prezentate mult așteptatul Diablo 4 și se știe că un nou joc Overwatch este în curs de dezvoltare. Dar niciunul dintre aceste două jocuri nu va fi lansat înainte de 2020, cel mai probabil, iar angajații de la Versailles nu au nicio idee dacă vor mai fi în companie în momentul în care jocurile vor apărea pe piață. Activision Blizzard va face mai puțin profit, dar tot va însemna foarte mult profit, spune un angajat francez.

Nu se știe încă dacă vreunul dintre aceste jocuri va fi prezentat la BlizzCon din acest an, deși pare probabil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button