Telefoane

Zvonuri despre Moto Z3 Play – Design nou?

Seria de telefoane mid range Moto Z Play nu este cea mai accesibilă ca preț , dar are succes și, astfel, a ajuns la a 3-a generație.

Moto Z3 Play este în acest moment la comisia FCC pentru aprobare, așadar lansarea telefonului va avea loc peste câteva luni. Tot pe site -ul celor de la FCC am avut ocazia să vedem și specificațiile lui Z3 Play. Telefonul va fi disponibil în două variante, ambele cu procesor Snapdragon 636 și 4GB RAM, capacitatea de stocare fiind de 32GB sau 64GB. Deși procesorul Snapdragon 636 nu este unul de top, acesta oferă totuși performanțe mai mari cu 40% în comparație cu Snapdragon 630.

Se pare că și designul va fi puțin diferit – OnLeaks și Killer Features au realizat un clip 3D 360 pentru a vedea cam cum ar arăta acest telefon în baza zvonurilor. Prima schimbare exterioară se poate observa în zona camerei. Așezarea senzorilor a fost schimbată, iar „cocoașa” în care sunt aplasați senzorii a fost micșorată. Pe partea laterală, se poate observa senzorul de amprente, care copiază stilul Sony și, de asemena, se remarcă lipsa jack-ului de 3.5mm.

Urmărind trendul telefoanelor, acesta vine cu un ecran mai înalt, renunțând evident la standardul 16:9. În același timp, site-ul de vânzări online TVC-MALL a publicat o husă nou dedicată pentru Moto Z3 Play, unde putem vedea mai multe poze cu acest telefon.

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button