GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvonuri despre Jedi: Fallen Order

Probabil ați uitat deja că anul acesta a fost anunțat un nou joc Star Wars, Jedi: Fallen Order. Personal, tot uit de el la fiecare câteva săptămâni, pentru că Electronic Arts a depus mai puțin efort la a-l anunța decât pun eu la a-mi verifica folosirea gramaticii corecte în articole.

Așa că până când EA va dezvălui ceva, inevitabil în decembrie la VGA, sau VGX, sau cum se mai numește acum spectacolul grotesc al lui Geoff Keighley, avem câteva zvonuri care ar putea sau nu să fie adevărate. Conform unor persoane care susțin că au surse apropiate de producătorul Respawn Entertainment, în acest joc vei lua rolul unui Padawan care nu a fost asasinat la finalul lui Revenge of the Sith, și care încearcă acum să supraviețuiască.

Jocul ar urma să aibă un gameplay descris ca fiind foarte asemănător cu The Force Unleashed, însă fără „trăsăturile de tipul Mountain Dew”. Mai exact, fără lucruri cretine, cum ar fi ca un absolut nimeni vârât în canonul seriei Star Wars să fie mai potent în ale forței ca un Skylwaker, destul cât să smulgă un distrugător stelar din cer.

Cine știe, poate dacă merg pe o abordare ceva mai credibilă, mai apropiată de „realitate”, poate vom avea în sfârșit un joc Star Wars care nu tratează o sabie laser ca un baton de cauciuc luminos. Unii oameni poate chiar visează la ceva asemănător mai mult cu Jedi Knight 2… minus partea neimpresionantă de FPS.

Jedi: Fallen Order ar trebui să fie lansat spre finalul anului viitor, în cazul în care nu este anulat în mod spontan și înlocuit cu un Battlefront 3.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button