MORE

Zvonuri despre iPhone 8: va fi lansat spre sfârșitul anului și nu va fi alb

Pe măsură ce ne apropiem de începutul lunii septembrie, când Apple va anunța noile modele de telefoane, din ce în ce mai multe zvonuri continuă să apară.

Este aproape certitudine că pe lângă iPhone 7s și iPhone 7s Plus, anul acesta Apple va anunța și o ediție aniversară, un model premium în care producătorul a înghesuit toată tehnica de vârf de care este capabil. Deși va fi prezentat la conferința din septembrie, telefonul ce pe internet a căpătat numele de iPhone 8 (care nu se știe încă dacă va fi și numele său final) foarte probabil va apărea în magazine la câteva săptămâni după, în intervalul octombrie – decembrie.

Nu este prima oară când Apple prezintă un produs ce n-a ieșit încă de pe banca de ansamblare. Anul trecut au fost prezentate împreună cu noile modele de telefoane și căștile fără fir AirPods, care au fost lansate abia 3 luni mai târziu iar stocurile au continuat să fie limitate inclusiv primele luni ale anului ce a urmat.

O știre din Asia contrazice ultimele zvonuri ce au circulat până acum pe internet referitoare la prezența unui cititor de amprentă pe butonul de alimentare. Conform ultimelor scurgeri de informații, sub acel buton nu există un orificiu gol unde s-ar putea ascunde senzorul cu pricina, posibilitatea ca acesta să fie prezent în acea locație fiind destul de scăzută. Sunt șanse mici ca acesta să fie localizat sub ecran, deci mai rămân doar două variante: ori senzorul va fi plasat pe spatele telefonului (o idee rea, deoarece ar face imposibilă deblocarea sa atunci când telefonul este așezat pe masă cu ecranul în sus, și te va obliga să renunți la modelul standard de husă), ori nu va mai avea deloc un cititor de amprente, caz în care probabil telefonul va folosi vreun soi de identificare facială.

Până în acest moment partea frontală a telefonului a fost văzută într-o singură nuanță: negru. Nu se știe dacă aceasta va fi singura variantă de culoare pentru iPhone 8, dar varietatea va fi scăzută. Dacă va folosi sticla neagră la fabricarea carcasei, atunci telefonul ar putea folosi Qi wireless charging, ceea ce ar fi o premieră pentru un dispozitiv Apple.

Sursa | via

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button