MORE

Zvonuri despre iPhone 6c

Apple pregateste o serie noua de telefoane, care sa pice intre iPhone 6s-urile curente si iPhone 7-ele care vor fi lansate anul viitor. Telefoane mai „economice”, sub forma celor din seria iPhone 6c.

Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6c va lua forma unui telefon cu un ecran de 4 inch cu margini curbate intr-un mod similar cu fratii sai mai babani, iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Rezolutia acestui ecran este inca necunoscuta, dar ar putea fi destul de mare, din moment ce chispet-ul de care se va folosi pare ca este acelasi ca in telefoanele mai scumpe, tot A9. Nu se stie inca la ce frecventa vor functiona diversele procesoare din acest chipset. Ar putea fi vorba de modele care nu au trecut cu succes rasunator prin procesul de certificare si sunt rulate la o viteza mai mica pentru a nu genera foarte multa caldura, sau erori.

iPhone 6c pare ca va mai avea suport si pentru NFC, ceea ce inseamna ca va fi compatibil cu serviciul Apple Pay.

Pretul curent estimat pentru acest telefon „economic” este intre 400 si 500 de dolari, si se aproximeaza ca va reprezenta intre 8 si 9% din vanzarile de telefoane ale companiei Apple. De ce? Pentru ca cele normale sunt mai scumpe si ca urmare sunt mai populare.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close