GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvon: Xbox One X va fi scos din producție în curând

Probabil

În trecut, atunci când o generație nouă de console era lansată, cea veche mai continuă să fie produsă pentru o vreme. Spre exemplu, Playstation 2-ul și-a încetat producția abia după ce a fost lansat Playstation 4. Dar în cazul consolelor Xbox, lucrurile nu au fost mereu atât de longevive. Prima generație a dispărut instantaneu, iar 360 a dispărut cu un an înainte de Xbox One X.

Iar din moment ce mai avem doar câteva luni rămase până ce va fi lansat Xbox Series X, s-a ivit o întrebare foarte bună. Ce se va întâmpla cu Xbox One X? Conform zvonurilor care zburdă acum pe internet, venite de la un angajat al lanțului de magazine Target și de la faptul că nu prea mai este în stoc pe Amazon consola, Microsoft intenționează să nu mai producă noi unități.

Argumentul ar fi că oricum Xbox Series X este cam aceeași chestie, dar mult mai puternică și la un preț similar. Xbox One S, în schimb, este confirmat să se afle în continuare în producție. La urma urmei, este mai ieftin și nu prea se va suprapune cu noua generație.

[Tech Radar]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button