GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvon: Xbox One va avea o variantă fără disc

Aparent confirmând zvonurile care tot circulă de ceva vreme, au apărut pe net imaginile presupusei console Xbox One „All-Digital”, despre care se presupune că nu va suporta jocurile disponibile pe discuri fizice. Site-ul german WinFuture.de a obținut imaginile, care par a fi de la un retailer european.

Ținând cont de artwork, se pare că Minecraft, Sea of ​​Thieves și Forza Horizon 3 ar putea fi preinstalate pe această consolă, cu un hard disk de 1 TB. De remarcat că aceasta poate fi doar o versiune de Xbox One all-digital pe care Microsoft o planifică. Prețurile nu au fost anunțate, iar pachetele au tendința de a varia foarte mult în funcție de regiune.

Indiferent de situație, având în vedere că imaginile oficiale pentru consolă par să fie afișate online, este posibil să nu mai dureze mult până când Microsoft va face un anunț oficial. Întâmplător, următorul eveniment Microsoft Inside Xbox va avea loc astăzi, pe 16 aprilie. Pe lângă știrile despre planurile Microsoft pentru E3, compania ar putea anunța această consolă în timpul emisiunii.

De asemenea, Microsoft planifică o campanie „disc-to-digital” în care puteți aduce un joc pe disc unui distribuitor și să obțineți un cod de descărcare. În plus, există zvonuri despre un nou pachet de jocuri pentru Xbox Live + Xbox Game Pass pentru suma de 15 dolari / lună, astfel încât acesta ar putea fi încă unul dintre anunțurile pe care Microsoft le-ar putea face astăzi.

Se spune că precomenzile pentru consola Xbox One All-Digital vor fi disponibile din aprilie, iar sistemul va fi apoi lansat în luna mai în întreaga lume.

Este posibil ca Xbox One să nu fie ultima consolă pe care Microsoft o anunță în următoarele luni. Microsoft se zvonește că va dezvălui în iunie cel puțin o consolă de nouă generație la E3.

Suntem curioși, v-ar interesa un Xbox One fără disc? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button