Știri ITTECHTelefoane

Zvon: următoarele modele de iPhone vor avea specificațiile și camera îmbunătățite

Bloomberg a venit recent cu o nouă știre, care confirmă multe dintre zvonurile despre iPhone din 2018 pe care le-am auzit de ceva vreme, împreună cu câteva noi mici informații despre linia de produse Apple.

Potrivit rapoartelor anterioare, designul celor trei noi modele va fi similar cu cel al lui iPhone X, venind la dimensiuni de 5,8 inch, 6,1 inch și 6,5 inch. Pe lângă design și dimensiunea ecranului, Bloomberg spune că Apple se va concentra pe îmbunătățirea vitezei și pe îmbunătățirea calității camerei.

Modelul OLED de 5,8 inch este cel mai apropiat de un adevărat model de tip S, cu un design care va arăta practic identic cu cel al telefonului din 2017. Îmbunătățirile de viteză înseamnă probabil includerea unui procesor Apple A12. Mai multe informații detaliate privind actualizările camerei nu au fost oferite în acest articol.

Modelul de 6,1 inch va arăta similar, deși utilizează componente mai ieftine, cum ar fi un ecran LCD și margini din aluminiu pentru a reduce costurile, și se va concentra pe a face experiența iPhone X accesibilă mai multor oameni prin scăderea prețurilor.

Modelul OLED de 6,5 inci este de așteptat să coste cel puțin la fel de mult ca iPhone-ul de anul trecut și va fi noua ediție de top. Din nou, acesta preia designul estetic al lui iPhone X cu rame mai subțiri și fără butonul home, dar de dimensiunea unui iPhone 8 Plus. La fel ca modelele actuale Plus, noul „iPhone X Plus” de 6,5 inch va putea să arate conținut suplimentar în modul landscape, raportează Bloomberg.

În timpul planificării noilor dispozitive, Apple a modificat numele de mai multe ori. Au luat în considerare cel puțin numirea noilor telefoane premium „iPhone Xs”, indicând faptul că acestea sunt un upgrade la iPhone X de anul trecut, a spus persoana. Compania s-ar fi gândit, de asemenea, să evite eticheta „Plus” pentru modelul mai mare, pe care l-a folosit de când iPhone 6 Plus a lansat un ecran mai mare în 2014. Numele finale ar putea fi diferite, a precizat persoana.

În ceea ce privește zvonurile despre dual SIM, Bloomberg spune că cele două telefoane mai mari vor fi oferite cu sloturi dual SIM în anumite regiuni.

Noul Apple Watch Series 4 va arăta, în cea mai mare parte la fel, în conformitate cu Bloomberg, cu excepția unui nou ecran care se întinde aproape de la o margine la alta. În cele din urmă, articolul din Bloomberg a reiterat planurile Apple de a anunța două noi modele iPad Pro cu rame mai subțiri și Face ID.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button