Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zvon: un nou MacBook Air, mai puternic și mai ieftin!

/
/
/

Apple se pregătește să lanseze un nou MacBook Air mai ieftin în al doilea trimestru al anului 2018, potrivit unui articol de pe 9to5Mac, care citează o notă publicată de analistul Apple Ming-Chi Kuo.

Cel mai ieftine MacBook-uri de la Apple, seria MacBook Air, încep în prezent la 999 dolari. Kuo a spus că se așteaptă ca Apple să reducă prețul de pornire al liniei MacBook Air cu noul model. Nu este clar dacă noul MacBook Air va avea parte de o reproiectare majoră sau va arăta similar cu modelele existente, dar cu hardware intern modernizat.

Apple nu se concentrează doar pe a face Mac-urile sale mai puțin costisitoare. Compania a lansat o versiune mai scumpă a calculatorului său desktop iMac în decembrie. Noul iMac Pro de 5.000 de dolari este de peste două ori mai scump decât cel mai scump iMac anterior, care s-a vândut la prețul de 2.299 dolari.

9to5Mac a subliniat că nota analistului Kuo vine după un raport al companiei Digitimes din ianuarie, care susținea că un nou MacBook Air ar fi în curs de dezvoltare. Acea știre a spus însă că noul MacBook Air va fi lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar