PC

Zvon: un nou MacBook Air, mai puternic și mai ieftin!

Apple se pregătește să lanseze un nou MacBook Air mai ieftin în al doilea trimestru al anului 2018, potrivit unui articol de pe 9to5Mac, care citează o notă publicată de analistul Apple Ming-Chi Kuo.

Cel mai ieftine MacBook-uri de la Apple, seria MacBook Air, încep în prezent la 999 dolari. Kuo a spus că se așteaptă ca Apple să reducă prețul de pornire al liniei MacBook Air cu noul model. Nu este clar dacă noul MacBook Air va avea parte de o reproiectare majoră sau va arăta similar cu modelele existente, dar cu hardware intern modernizat.

Apple nu se concentrează doar pe a face Mac-urile sale mai puțin costisitoare. Compania a lansat o versiune mai scumpă a calculatorului său desktop iMac în decembrie. Noul iMac Pro de 5.000 de dolari este de peste două ori mai scump decât cel mai scump iMac anterior, care s-a vândut la prețul de 2.299 dolari.

9to5Mac a subliniat că nota analistului Kuo vine după un raport al companiei Digitimes din ianuarie, care susținea că un nou MacBook Air ar fi în curs de dezvoltare. Acea știre a spus însă că noul MacBook Air va fi lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button