PC

Zvon: un nou MacBook Air, mai puternic și mai ieftin!

Apple se pregătește să lanseze un nou MacBook Air mai ieftin în al doilea trimestru al anului 2018, potrivit unui articol de pe 9to5Mac, care citează o notă publicată de analistul Apple Ming-Chi Kuo.

Cel mai ieftine MacBook-uri de la Apple, seria MacBook Air, încep în prezent la 999 dolari. Kuo a spus că se așteaptă ca Apple să reducă prețul de pornire al liniei MacBook Air cu noul model. Nu este clar dacă noul MacBook Air va avea parte de o reproiectare majoră sau va arăta similar cu modelele existente, dar cu hardware intern modernizat.

Apple nu se concentrează doar pe a face Mac-urile sale mai puțin costisitoare. Compania a lansat o versiune mai scumpă a calculatorului său desktop iMac în decembrie. Noul iMac Pro de 5.000 de dolari este de peste două ori mai scump decât cel mai scump iMac anterior, care s-a vândut la prețul de 2.299 dolari.

9to5Mac a subliniat că nota analistului Kuo vine după un raport al companiei Digitimes din ianuarie, care susținea că un nou MacBook Air ar fi în curs de dezvoltare. Acea știre a spus însă că noul MacBook Air va fi lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button