TECHTelefoane

Zvon: Telefonul pliabil Samsung se va lansa în martie și va costa 1.770 dolari

Samsung și-a anunțat telefonul pliabil, concentrându-se pe ecran – afișajul Flex Infinity – și interfața de utilizare. Insiderii din industrie cred că va exista un alt demo la MWC în februarie, înainte de dezvăluirea finală din martie.

Zvonurile spun că telefonul va costa 1.770 de dolari, ceea ce va restrânge numărul vânzărilor la segmentul de clienți pentru care banii nu sunt o problemă. Chiar și așa, președintele Samsung Electronics, DJ Koh, consideră că telefonul flexibil se va vinde în cel puțin un milion de unități.

Telefonul pliabil este construit ca o clapetă cu un afișaj extern de 4,58 inch și un afișaj de 7,3 inch pe partea interioară. Specificațiile neconfirmate oferă următoarea configurație pentru ambele afișaje:

Zvon Samsung Galaxy F specs

Telefonul pliabil nu va fi primul telefon Samsung de 5G. În schimb, insiderii cred că producătorul va prezenta o nouă versiune a lui Galaxy S10 în martie, care va suporta 5G (primele modele S10 vor fi doar 4G).

Bazându-se pe tot ceea ce se știe despre acest telefon, care probabil va fi numit Galaxy F, Concept Creator a creat un concept fascinant care prezintă viitorul dispozitiv în toată gloria sa și îl afișează din toate unghiurile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button