Telefoane

Zvon: succesorul lui iPhone SE va fi lansat în prima parte a lui 2018

O parte din fanii Apple încă mai cred în ideea inițială a companiei – un ecran de 4″ este cel mai mare ecran de care veți avea vreodată nevoie. Ei încă mai folosesc iPhone SE, dar acesta va împlini în curând vârsta de 2 ani. Este oare timpul pentru un upgrade? Mai multe zvonuri așa ar tinde să spună.

Cele mai recente susțin că iPhone SE 2 se va lansa în primele trei luni ale anului 2018, confirmând astfel zvonurile anterioare. Se spune că noul telefon va păstra ecranul de 4″(sau va crește până la 4,2″) și va folosi un chipset mai vechi – chipset-ul A10 al iPhone-ului 7 (încă o îmbunătățire față de A9 din originalul SE).

Pe lângă mărime, oamenii caută SE pentru prețul său – este cel mai ieftin telefon de la Apple. Așadar, este de așteptat să folosească componente mai vechi – însăși versiunea initiala a lui SE era o combinație de componente de-ale lui iPhone 6s si 5s (de exemplu, cipul lui 6s și senzorul TouchID de la 5s). Așadar nu ar trebui să aveți motive să sperați la un design fără mergini ca la iPhone X.

Noul iPhone SE va fi produs în India (care este una și dintre piețele sale țintă), dar va fi vândut în întreaga lume. În cazul în care acest zvon se concretizează, va însemna că gama de telefoane Apple din 2018 va fi cea mai vastă de până în prezent, cu trei modele cu specificații asemănătoare lui iPhone X și noul SE.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button