RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Zvon: Sony Xperia XZ3 va avea două camere pe față și două pe spate

A fost nevoie de ceva timp pentru ca Sony să recupereze teren și să ajungă din urmă trendul nebun cu două camere care s-a împânzit prin toată industria, dar acum a reușit să o facă prin intermediul lui XZ2 Premium. Mai mult de atât, am auzit ca va merge cu un pas mai departe și va instala patru camere în total pentru următorul său flagship, Xperia XZ3.

Știrile despre dispozitiv sunt destul de puține, deși, ținând cont de ciclul bianual de lansări de modele de vârf al celor de la Sony, ne putem aștepta ca XZ3 să sosească în doar două luni – foarte probabil în timpul evenimentului IFA din acest an de la Berlin.

În orice caz, poza scăpată pe net sugerează o cameră dublă pe spate și o altă configurație dublă în față. Din păcate, nu știm nimic despre capabilitățile senzorilor, dar dacă e să ne luăm doar după poza pe care o puteți vedea mai sus, vedem o asemănare izbitoare între acest modul și cel echipat pe Xperia XZ2 Premium.

Desigur, nu există nici o garanție ca modulele prezentate mai sus să aparțină viitorului Xperia XZ3, dar mass-media japoneză care a pornit zvonul susține că scurgerea provine dintr-o sursă de încredere. De asemenea, știrea este în concordanță cu ceea ce știm până acum despre dispozitiv.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button