Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

[Zvon] Sony dezvolta un joc open-world horror pentru PS4

/
/
/

Undeva la inceputul acestui an, Bend Studio, studioul responsabil pentru Uncharted: Golden Abyss a dezvaluit ca doresc sa angajeze dezvoltatori care sa ii ajute sa: „impinga PS4-ul undeva unde nu a mai fost pana acum”, citat care suna usor Star Trek, dar se pare ca acestia au ceva planuri bine puse la punct.

Se pare ca unele detalii despre proiectul secret al celor de la Bend au scapat printre crapaturi, acestia lucrand la un joc open open-world horror pentru PS4, care va impinge barierele si potentialul unui Playstation 4. Asta daca e sa dam crezare surselor care indica acest lucru, proiectul fiind in productie inca din 2015, iar dezvoltarea fiind efectuata pe Unreal Engine 4.

Conform speculatiilor actuale, jocul se axeaza mai putin pe elementele horror si mai mult pe elementele survival si interactiunea intre oameni, acesta fiind similar intr-o oarecare masura cu The Last of Us, amestecat cu un pic de Evil Within pentru a condimenta atmosfera.

Dar asta ne face sa ne intrebam la ce lucreaza Bend pana la urma? Un joc horror? Un joc survival horror? Un joc care are un pic din amandoua? Presupunem ca nu o sa aflam nimic pana in decembrie cand va avea loc PlayStation Experience, asta daca Sony decide sa anunte jocul acolo, iar daca va face asta, o data de lansare nu se intrevede inainte de 2017, cel mai devreme.

[NeoGaf]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar