Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zvon: Samsung Galaxy S10+ va avea trei camere pe spate

/
/
/

Anul viitor, Samsung va sărbători zece ani de lansări ale modelului Galaxy S și dorește să facă telefonul aniversar remarcabil. Zvonurile anterioare au sugerat că Galaxy S10+ va avea o configurație cu trei camere pe spate, urmate mai târziu de un leak cu două camere frontale.

Recent, un articol al unei publicații din Coreea de Sud a dezvăluit configurarea completă a setup-ului principal al lui Galaxy S10+: va avea o cameră normală de 16 MP, un senzor de 13 MP cu un teleobiectiv, iar cel de-al treilea va avea un obiectiv cu unghi larg și un senzor de 12 MP.

Agenția sud-coreeană ETNews a raportat că Samsung a planificat inițial să echipeze doar o versiune a portofoliului Galaxy S10 cu tripla configurație, dar planurile s-au schimbat și acum două variante vor primi acest setup.

Un alt dispozitiv care ar putea obține această configurație este următoarea iterație a lui Galaxy A, care probabil va purta numele de Galaxy A9 (2019). Dacă compania va pregăti un astfel de setup pentru telefonul mid-range, atunci acesta probabil va fi dotat cu camere de 32 MP + 8 MP + 5 MP. Sursa nu dezvăluie care senzor va avea un obiectiv cu unghi larg sau telefotografic.

Analiștii prevăd că peste 10% din smartphone-urile fabricate în 2019 vor avea configurații de trei camere, din moment ce LG și Samsung se vor alătura lui Huawei în această cursă. O creștere a numărului de camere va duce la creșterea producției de senzori și la creșterea cifrei de afaceri pentru producătorii precum Samsung, MCNEX, CamSys și alții.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar