RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Zvon: Samsung Galaxy S10+ va avea trei camere pe spate

Anul viitor, Samsung va sărbători zece ani de lansări ale modelului Galaxy S și dorește să facă telefonul aniversar remarcabil. Zvonurile anterioare au sugerat că Galaxy S10+ va avea o configurație cu trei camere pe spate, urmate mai târziu de un leak cu două camere frontale.

Recent, un articol al unei publicații din Coreea de Sud a dezvăluit configurarea completă a setup-ului principal al lui Galaxy S10+: va avea o cameră normală de 16 MP, un senzor de 13 MP cu un teleobiectiv, iar cel de-al treilea va avea un obiectiv cu unghi larg și un senzor de 12 MP.

Agenția sud-coreeană ETNews a raportat că Samsung a planificat inițial să echipeze doar o versiune a portofoliului Galaxy S10 cu tripla configurație, dar planurile s-au schimbat și acum două variante vor primi acest setup.

Un alt dispozitiv care ar putea obține această configurație este următoarea iterație a lui Galaxy A, care probabil va purta numele de Galaxy A9 (2019). Dacă compania va pregăti un astfel de setup pentru telefonul mid-range, atunci acesta probabil va fi dotat cu camere de 32 MP + 8 MP + 5 MP. Sursa nu dezvăluie care senzor va avea un obiectiv cu unghi larg sau telefotografic.

Analiștii prevăd că peste 10% din smartphone-urile fabricate în 2019 vor avea configurații de trei camere, din moment ce LG și Samsung se vor alătura lui Huawei în această cursă. O creștere a numărului de camere va duce la creșterea producției de senzori și la creșterea cifrei de afaceri pentru producătorii precum Samsung, MCNEX, CamSys și alții.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button