RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Zvon: Samsung Galaxy S10+ va avea două camere frontale

Următoarea gamă de dispozitive Galaxy S10 de la Samsung este un dispozitiv din ce în ce mai interesant, cu fiecare nou produs dezvăluit.

În prezent, ne așteptăm să fie trei dispozitive. Galaxy S10 (nume de cod Beyond 0) cu un ecran Super AMOLED de 5,8 inch (a se citi: ne-curbat), un scaner de amprente montat lateral și o cameră dublă 12 MP wide + 12MP tele.

Galaxy S10 + (Beyond 1), cu un AMOLED curbat de 6,2 inch, scaner de amprente sub ecran, cameră triplă pe spate 12MP wide + 12MP tele + 16MP unghi fix de focalizare superioară de 120 de grade și o singură cameră frontală.

Și, în sfârșit, un Galaxy S10 + (Beyond 2), cu un AMOLED curbat de 6,44 inch, scanerul digital de amprentă sub ecran, cameră triplă pe spate 12MP wide + 12MP tele + 16MP unghi fix de focalizare superioară de 120 de grade și o nouă cameră dublă pentru selfie-uri.

Informațiile provin dintr-o știre a publicației coreene The Bell, citând surse din industrie.

Nu există niciun cuvânt despre configurația celor două camere frontale, dar ne așteptăm ca setup-ul să fie similar cu cel de pe modelul Galaxy A8 (2018), cu o configurație de 16MP + 8MP pentru selfie-uri Live Focus (mod portret).

Samsung va lansa seria aniversară de 10 ani Galaxy S10 la Mobile World Congress anul viitor. Dar, ținând cont de cum evoluează lucrurile în acest moment, cu siguranță vom ști tot mai multe despre viitoarele modele ale celor de la Samsung înainte de anunțul oficial.

Samsung Galaxy Note9 ar putea aduce câteva răspunsuri – va deveni oficial luna viitoare pe 9 august.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button