GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvon: Resident Evil 8 se apropie

Și va semăna cu 7 pe alocuri

Acum că Resident Evil 3( în varianta refăcută) a sosit pe piață și s-a dovedit a fi poate mai scurt decât se aștepta lumea, s-a ivit o întrebare bună: „Când primim ceva mai consistent?”.

Răspunsul pare a fi: „În 2021”. În ultimele zile și-au croit drum pe internet câteva detalii despre un presupus joc Resident Evil 8, ce s-ar afla în acest moment în lucru la Capcom. Nu sunt informații ce pot fi verificate în acest moment, dar nici nu e de parcă ar fi secrete adânc ascunse în tenebrele pământului.

Conform zvonului, Resident Evil 8 și-a început existența ca Resident Evil Revelations 3, un joc secundar, dar a fost extins și integrat în seria principală, luând efectiv locul RE8-ului care trebuia să apară peste câțiva ani. La fel ca jocul cu numărul șapte în coadă, Resident Evil 8 din acest zvon va fi parcurs tot din perspectiva first-person, dar va avea câteva diferențe notabile față de restul seriei. Va avea alte tipuri de inamici, plus o poveste ce se concentrează pe lucruri precum nebunie, ocult, paranoia și lucruri ce nu implică doar să trimiți un zombie pe lumea cealaltă cu un shotgun. În acest fel, sună mai mult ca un Silent Hill.

Nu este clar când va fi dezvăluit jocul, planul inițial aparent fiind ca Resident Evil 8 să fie prezentat la E3-ul anulat de anul acesta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button