GamingPC&ConsolesTech&IT

Zvon: Resident Evil 4 Remake este în dezvoltare

Probabil cu suport pentru mouse

Unii dintre voi se întrebau, în comentariile știrii despre Resident Evil 8, dacă vom vedea cumva și un remake al lui Resident Evil 4. Capcom probabil v-a auzit, pentru că a răsărit recent pe internet un zvon ce indică posibilitatea ca cest joc să fie acum în dezvoltarea.

Conform informației ce zburdă acum prin presă, Capcom a contractat studioul M-Two pentru dezvoltarea acestui remake, compania cu pricina având și o contribuție la realizarea lui Resident Evil 3 Remake. La un moment, chiar ar fi încercat să îl convingă pe Shinji Mikami să revină pentru a lua cârma proiectului, însă acesta a refuzat.

Resident Evil 4 Remake ar urma să fie lansat în anul 2022. Astfel, tot alternând între remake-uri și jocuri noi, Capcom pare că va reuși să scoată câte un Resident Evil în fiecare an pentru o bucată considerabilă de timp. Așa ceva vedem adesea doar la jocuri de sport sau la lucruri numite Call of Duty. Foarte rar la jocuri de de tipul survival-horror.

Nu sunt informații despre ce modificări, ce diferențe, ce îmbunătățiri sau orice altceva are să aducă varianta refăcută a jocului. Dar foarte probabil va aduce ca standard suport pentru mouse, ceva ce varianta de PC inițială a lui Resident Evil 4 nu avea.

[Kit Guru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button