Știri ITTECHTelefoane

Zvon: Razer Phone 2 arată la fel ca varianta anterioară

Razer Phone 2 vine în acest an, cel puțin atât a fost deja confirmat de compania producătoare. Am mai văzut câteva teste care dezvăluie o parte din specificațiile sale, iar acum este timpul ca primul render oficial scăpat de presă pe net să fie prezentat. Sunteți gata? Uitați-l!

Nu, nu este Razer Phone-ul original de anul trecut. Serios. Uitați-vă mai jos la o altă poză, una lângă alta, prima generație lângă a doua generație. Vă puteți da seama care este care?

Atenție, urmează spoiler: în stânga este Razer Phone iar în dreapta este Razer Phone 2. Deci, dacă vă așteptați la schimbări majore în design – sau orice fel de schimbări în departamentul respectiv, serios: pregătiți-vă să fiți foarte dezamăgiți. Acest design va rămâne același cel puțin încă un an.

În mod ciudat, ramele laterale ale noului model par a fi puțin mai mari decât cele de pe ecranul predecesorului său. De obicei succesorii merg pe drumul exact opus în lumea mobilă. Oricum, dacă vă uitați foarte de aproape, s-ar putea să observați că alinierea camerei frontale s-a schimbat puțin.

Pe de altă parte, Razer Phone 2 s-a zvonit că va avea efecte Chroma LED, astfel încât notificarile voastre ar putea fi foarte colorate. În interior ne așteptăm să vedem un Snapdragon 845 SoC, asociat cu 8 GB de memorie RAM și până la 512 GB spațiu de stocare. Unitățile care au fost testate deja rulau Android 8.1 Oreo.

Având în vedere data de pe ecran în aceste randări, presupunem că există o șansă bună ca Razer Phone 2 să fie dezvăluit pe 10 octombrie. De asemenea, s-ar putea deduce că e un produs „leet”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button