MORE

Zvon: Nu vom avea un Assassin’s Creed in 2016

Un nou zvon a inceput sa circule pe internet care indica posibilitatea ca Ubisoft va schimba modul in care dezvolta seria Assassin’s Creed.

Conform acestei informatii, anul acesta nu va fi lansat un joc din seria Assassin’s Creed. Exista chiar posibilitatea ca 2016 sa fie anul in care vom vedea un Watch Dogs 2 pe piata, la toamna.

Urmatorul joc Assassin’s Creed va sosi abia in 2017 si are momentan numele de cod Empire. Acesta probabil nu va fi numele final, la fel cum Victory a devenit Syndicate, Empire ar putea deveni altceva, poate mai in ton cu asezarea sa, Egiptul Antic!

Jocul ar urma sa fie realizat de Ubisoft Montreal, acelasi studiou care a realizat cam toata seria, exceptand AC Rogue si AC Syndicate. Asa ca mai mult timp pentru dezvoltare cu siguranta nu va strica, in special dupa Unity, care pe console se misca atat de cinematic, incat devenea in unele momente de-a dreptul fotografic.

Ubisoft a emis traditionalul no comment, incurajand publicul sa fie atent la filmul Assassin’s Creed.

Faptul ca pelicula va fi lansata anul acesta ar cam dinamita zvonul ca nu vom avea un Assassin’s Creed in 2016, Ubisoft fiind genul de companie care in trecut a fost foarte dornica sa scoata jocuri bazate pe filme, calcand in picioare pana si continuitatea seriei Prince of Persia pentru a publica un joc la timp pentru premiera filmului Sands of Time. La acea vreme inca nu erau la moda remake-urile HD.

[Shacknews]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close