Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Zvon: Nokia 9 va avea cinci camere

/
/
/
img

HMD Global găzduiește un eveniment în Dubai, Emiratele Arabe Unite, pe 5 decembrie. Realiștii se așteaptă la un Nokia 8.1, o lansare globală pentru Nokia 7.1 Plus, disponibil în prezent în China ca Nokia X7 și un Nokia 2.1 Plus accesibil.

Optimistii, totuși, speră să vadă un telefon Nokia 9 PureView cu cinci camere pe spate, iar cea mai recentă imagine bazată pe designul ajutat de calculator a unei carcase pune și mai multe paie pe foc.

Imaginea 3D a carcasei este probabil bazată pe renderul real al telefonului pe care l-am văzut la începutul acestei luni. Totul este la locul său – o decupare pentru două difuzoare în partea inferioară cu un slot USB-C între ele, butoanele de volum și butoanele de alimentare de pe lateral și o mică orificiu pentru microfonul de anulare al zgomotului.

Există, de asemenea, șapte găuri circulare pe spate – una pentru blițul LED, una pentru laserul PDAF și cinci pentru camere.

Ce credeți, va prezenta HMD Global într-adevăr un telefon inteligent cu cinci camere, sau tot ce se întâmplă este doar în imaginația unui fan? Spuneți-ne în comentariile de aici și de pe Facebook.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar