RSS PaginaDeMediaSTIRI IT

Zvon: Nokia 9 va avea cinci camere

HMD Global găzduiește un eveniment în Dubai, Emiratele Arabe Unite, pe 5 decembrie. Realiștii se așteaptă la un Nokia 8.1, o lansare globală pentru Nokia 7.1 Plus, disponibil în prezent în China ca Nokia X7 și un Nokia 2.1 Plus accesibil.

Optimistii, totuși, speră să vadă un telefon Nokia 9 PureView cu cinci camere pe spate, iar cea mai recentă imagine bazată pe designul ajutat de calculator a unei carcase pune și mai multe paie pe foc.

Imaginea 3D a carcasei este probabil bazată pe renderul real al telefonului pe care l-am văzut la începutul acestei luni. Totul este la locul său – o decupare pentru două difuzoare în partea inferioară cu un slot USB-C între ele, butoanele de volum și butoanele de alimentare de pe lateral și o mică orificiu pentru microfonul de anulare al zgomotului.

Există, de asemenea, șapte găuri circulare pe spate – una pentru blițul LED, una pentru laserul PDAF și cinci pentru camere.

Ce credeți, va prezenta HMD Global într-adevăr un telefon inteligent cu cinci camere, sau tot ce se întâmplă este doar în imaginația unui fan? Spuneți-ne în comentariile de aici și de pe Facebook.

Sursa

Tags

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close