Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Zvon: noile modele de iPhone ar putea veni cu quick charging la pachet

/
/
/
img

iPhone 8 și iPhone X suportă quick charging printr-un cablu Lightning – USB-C, însă Apple a optat să nu includă accesoriile de încărcare rapidă la pachet cu telefonul. În schimb, clienții de iPhone trebuie să scoată din buzunar peste 80 de dolari pentru un cablu de încărcare și un încărcător care oferă funcția de încărcare rapidă. Acest lucru se poate schimba cu următoarele modele de iPhone.

O sursă neconfirmată de pe platforma Weibo (prin intermediul site-ului MacRumors) susține că Apple va livra noi încărcătoare și cabluri de alimentare cu USB-C pentru a oferi posibilitatea încărcării rapide odată cu achiziția telefonului. Se spune că Apple va face un adaptor special de alimentare de 18W, cu o putere similară a celor produse pentru telefoanele Android.

Încărcarea rapidă prin cablu USB-C ar permite unui iPhone să se încarce de la 0% la 50% în aproximativ 30 de minute. Modelele de iPhone livrate în prezent vin la pachet cu un adaptor mic de alimentare de 5W, care suportă cabluri de tip Lightning – USB-A.

În prezent, un încărcător de tip USB-C de la Apple are un preț de achiziție de minimum 49 dolari, plus un cost suplimentar de 25 dolari pentru un cablu de un metru de tip Lightning – USB-C.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar