MORE

Zvon: Left 4 Dead 3 va fi lansat anul viitor

Un nou zvon circula pe internet care ar putea in sfarsit sa distruga acel mit ca Valve nu poate numara pana la 3, doar ca nu este 3-ul la care lumea spera. In loc de Half-Life 3, vom avea parte de Left 4 Dead 3.

Conform acestui zvon, jocul ar fi acum in dezvoltare la Valve si va fi lansat in 2017. Cateva detalii despre poveste au fost dezvaluite, actiunea din joc petrecandu-se inainte de cea a jocurilor Left 4 Dead anterioare. In rolurile principale vor fi un gangster numit Irving, un colectionar de benzi desenate numit Keenan, un luptator de kenpo numit Garrett Jr si o femeie numita Katherine despre care nu sunt alte detalii.

Left 4 Dead 3 ar urma sa aiba sase campanii, precum o revizitare a clasicului No Mercy, alaturi de Cliff-Hanger, Early Destination, Crashland, Impasse si Inquisitor Land.

Valve a dat semne de ceva vreme de un interes la dezvoltarea unei continuari pentru Left 4 Dead 2, jocul cu zombies fiind folosit de studiou pentru testarea motorului Source 2. Cateva harti ale jocului au fost deja portate in noul motor, conform unor documente descoperite cu doi ani in urma, lucru ce a dat nastere unor speculatii ca Left 4 Dead va fi prima franciza a companiei care va atinge cifra 3, si in mod paradoxal si cea mai recenta franciza, pana si Portal fiind mai vechi.

Nu exista prea multe lucruri care sa confirme aceste informatii, dar poate dupa ce le ies zombies din sistem, vor reveni la Half-Life 3… care include un alt tip de zombies.

[Express]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close