RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Zvon: iPhone-ul de 6.1″ va costa 700 dolari și va veni în cinci variante de culori

Potrivit analistului de la TF International Securities, Ming-Chi Kuo, Apple va oferi modelul de iPhone de 6.1″ în cinci variante de culori: albastru, roșu, gri, alb și portocaliu, la prețul de 700 de dolari.

Acest lucru înseamnă că Apple va introduce noile culori Blue și Gold, asta presupunând că griul se referă la actualul Space Gray, alb se referă la varianta Silver, iar roșu marchează acea variantă (Product) Red, specifică gamei de produse Apple anti-SIDA. Sau ar putea de asemenea să însemne că Apple va lansa o variantă standard roșie a iPhone-ului său de 6,1 inci și nu un (Product) Red.

Conform lui Kuo, iPhone-ul de 6,5″ se va potrivi la preț cu actualul model iPhone X – 1000 dolari – ceea ce ar putea împinge în jos prețul upgrade-ului la iPhone-ul de 5.8″ cu cel puțin 100 de dolari. O nouă variantă pentru culoarea Gold va fi adăugată – iPhone X nu este disponibil în această nuanță.

Deci, dacă ne uităm din ansamblu, ne putem aștepta ca un iPhone de 6.1″ cu un ecran LCD, din aluminiu în loc de oțel inoxidabil, o singură cameră și o selecție de culori Red, Gold, Blue, Space Gray și Silver să fie disponibil pentru 700 de dolari. Pentru aproximativ 900 de dolari va exista un nou iPhone de 5,8″ cu o cameră dublă, ecran OLED și o gamă de culori de Gold, Space Grey și Silver. Iar iPhone-ul de top de 6.5″ va avea aceeași selecție de culori precum și camera dublă, și va costa 1000 de dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button