Telefoane

Zvon: iPhone SE s-ar putea să primească un upgrade la anul

Conform ultimelor zvonuri care circulă pe net, Apple s-ar putea să lanseze la începutul anului următor o variantă mai puternică de iPhone SE, echipat cu un cip mai rapid. Apple a actualizat modelul acum câteva luni cu noi opțiuni de stocare, dar procesorul și celelalte specificații au rămas neschimbate.

Dacă zvonurile s-ar adeveri, iPhone SE ar primi un plus de viteză rezultat din trecerea de la A9 (modelul de cip folosit în iPhone 6s) la A10, cipul care alimentează iPhone 7, lansat în toamna anului trecut. În afară de cip, nu se știe dacă modelul va primi și alte actualizări.

Inițial Apple a introdus modelul în seria de iPhone-uri ca fiind varianta alternativă la vârful de lance al gamei. iPhone SE a primit aproximativ aceeași carcasă ca iPhone 5s, modelul de 4″ ce a precedat iPhone 6, dar beneficiază de funcții noi precum Apple Pay și o cameră foto îmbunătățită.

Există discuții referitoare și la o creștere în diagonală de până la 4.2″, dar acest zvon are șanse mici de a se materializa, ținând cont că vorbim de modelul de la coadă al seriei. Totuși sunt șanse ca Apple să execute o astfel de manevră în India. Site-ul Focus Taiwan vorbește despre o firmă din Taiwan, Wistron Corp., care s-ar putea să-și extindă activitatea în India, pentru a produce varianta îmbunătățită a lui iPhone SE.

Conform surselor, este de așteptat ca Wistron să înceapă să livreze noile modele de iPhone SE – care se preconizează a fi mai accesibile decât modelele mai mari pentru mulți consumatori din India – în primul trimestru al anului următor.
Sursele vorbesc despre lansare întâi pe teritoriul indian, înainte de a oferi produsul și consumatorilor de pe alte piețe de desfacere.

Până când modelele actuale de iPhone SE au început să fie ansamblate în India acum câteva săptămâmâni, a mai existat un zvon anterior care vorbea despre lansarea unui model nou de iPhone SE cam în această perioadă. Dar din moment ce telefonul a primit opțiuni noi de stocare în martie iar acum am aflat și despre un eventual upgrade anul viitor, este foarte puțin probabil să mai vedem un alt model de SE vara asta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button