Telefoane

Zvon: iPhone SE 2 ori nu va exista, ori nu va aduce nimic nou

Analistul de încredere Ming-Chi Kuo de la KGI Securities are dubii în ceea ce privește potențiala lansare a unui iPhone SE 2 cu încărcare fără fir sau a oricăror altor caracteristici notabile. Într-o răsturnare interesantă de situație, KGI pune la îndoială autenticitatea celor mai noi zvonuri din câteva motive.

Kuo respinge în mod special probabilitatea ca un iPhone SE 2 să prezinte orice schimbare a design-ului, caracteristici de detectare 3D sau chiar încărcare fără fir. Un zvon de la începutul lunii a susținut că modelul actualizat ar putea trece la o carcasă de sticlă pe partea din spate a dispozitivului (așa cum au iPhone 8 și iPhone X), și ar putea suporta în mod similar încărcarea fără fir de tip Qi.

Zvonurile legate de iPhone SE 2 au început să apară pentru prima oară vara trecută, când o știre a susținut că un nou model ar veni în acest an cu un chip A10 – o variantă îmbunătățită față de actualul A9 – la aproximativ doi ani după lansarea modelului original.

O a doua știre a provenit din lanțul de aprovizionare câteva luni mai târziu, sugerând că noul iPhone SE ar fi făcut de Wistron în India și vândut la nivel global. Același raport a sugerat că ar fi de așteptat o lansare a noului dispozitiv în primul trimestru din 2018.

Mai recent, Digitimes menționează într-un articol al lor axat în cea mai mare parte pe iPhone X, că o variantă nouă de iPhone SE ar putea vedea probabil lumina zilei în perioada mai-iunie a acestui an.

KGI consideră că resursele Apple dedicate dezvoltării și lansării modelului mai complicat iPhone X ar face ca lansarea unui iPhone SE 2 să fie mai puțin probabilă. De asemenea, KGI vede caracteristici precum încărcarea fără fir ca fiind specifică modelelor de top, care nu ar fi adecvată pentru un telefon inteligent cu un preț accesibil.

Compania declară totuși că un iPhone SE 2 ar putea să apară, în ciuda faptului că nu au existat prea multe zvonuri despre el până acum. KGI sugerează că un nou iPhone SE cu componente mai ieftine sau un procesor ușor upgradat pentru a înlesni rularea lui iOS 12 ar putea fi posibilă în a doua jumătate a acestui an, exclusiv în baza speculațiilor.

Deși compania KGI Securities este sceptică în privința unui model iPhone SE 2, compania prognozează o serie destul de interesantă de lansare în toamnă a unor variante remarcabile, inclusiv un nou model OLED de 5.8 inch, un model LCD de 6.1 inch cu Face ID și un model OLED și mai mare de 6,5 inch.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button