Telefoane

Zvon: iPhone 8 s-ar putea lansa în variantele cu spațiu de stocare de 64 GB, 256 GB și respectiv 512 GB

Pe măsură ce conferința Apple din septembrie este din ce în ce mai aproape, noi zvonuri legate de iPhone 8 continuă să apară. O sursă din China (care a mai publicat în trecut și alte scurgeri de informații despre iPhone, ce s-au dovedit ulterior a fi valide) a afirmat recent că popularul telefon inteligent va fi oferit în 3 variante de spații de stocare.

Sursa acestui zvon anunță că modelul de bază pentru iPhone 8 va avea memorie de 64 GB, dublu decât cel mai ieftin iPhone 7. Segmentul de mijloc va veni cu 256 GB și, pentru prima oară într-un iPhone, memoria pentru modelul de vârf va fi de 512 GB.

Varianta de 64 GB a apărut prin mai multe zvonuri în decursul ultimelor luni. Este foarte probabil ca Apple să promoveze acest model drept varianta standard atât pentru iPhone 7s cât și pentru iPhone 8. Această opțiune este deja disponibilă pentru noile modele de iPad Pro. Partea cea mai interesantă din acest zvon o reprezintă totuși menționarea unui model de 512 GB. Au mai existat și alte surse în trecut care au anunțat variantele de 64 GB și 256 GB, dar fără totuși să precizeze că acestea ar fi singurele modele.

Deși nouă pentru iPhone, varianta de stocare de 512GB există deja pentru gama de iPad Pro lansată mai devreme în acest an. Ar avea sens ca Apple să pună la dispoziție aceeași opțiune și pentru noile modele de iPhone. Ba mai mult, ținând cont că iPhone 8 va fi promovat drept un dispozitiv premium de nișă, 512 GB spațiu de stocare ar fi de așteptat.

Sursa zvonului afirmă că memoriile vor fi furnizate de producători diferiți, funcție de capacitate. Cipurile de 64 și 256 GB vor fi fabricate de Toshiba și SanDisk, în vreme ce varianta de 512 GB va fi produsă de Samsung și Hynix.

Mai este foarte puțin timp până când vom afla cât de mult adevăr se află în spatele acestor zvonuri. Apple nu a anunțat încă data pentru conferința pe care o va organiza, dar cel mai probabil aceasta va avea loc ori pe 6 ori pe 12 septembrie. Conform tradiției, telefoanele ar trebui să se lanseze două săptămâni mai târziu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button