PC

Zvon: Intel va folosi tehnologie Radeon pentru procesoare

Din categoria „Sună prea bizar să fie un simplu zvon nefondat”, a răsărit pe internet în ultimele zile o informație care ar putea fi falsă, dar care sună prea prea ciudat să fie o simplă invenție.

Kyle Bennet, redactor șef la HardOCP, susține că AMD și Intel au semnat semnat un acord pentru licențierea tehnologiei grafice Radeon. Aceasta ar urma să fie integrată în iterațiile viitoare ale procesoarelor Intel, fie în locul soluției sale grafice curente, fie ca o completare. Conform zvonului, această licențiere ar fi trebuit să rămână secretă.

Nici Intel și nici AMD nu au emis un anunț oficial până în acest moment.

De ce ar vrea Intel să folosească tehnologie Radeon pentru procesoarele grafice integrate? Nu prea este clar în acest moment. Ar putea avea o legătură cu progresul pe care îl face AMD la realizarea de soluții grafice care folosesc HBM, ar putea fi dintr-un număr mare de motive, în cazul în care nu se dovedește a fi doar o vorbă în vânt fără nici un fel de legătura cu realitatea.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

12 comentarii

  1. Well nu e ca si cum nVidia e cea mai user friendly firma, si sunt sigur ca AMD sunt mult mai dispusi sa faca business cu Intel, oferind preturi mai bune si tehnologie mai buna – Aici ma refer la APU’s/GPU’s.

  2. FALS! Intel va face un acord de patente cu AMD, ca nu s-au inteles cu nVidia, cu care aveau acord pana acum. iGPU va ramane acelas…

  3. Ar fii ceva sa ca intelu sa ia procesoare grafice de amd sa le foloseasca pentru ca vede ca nu are sansa cu intel hd graphic care e acuma fata de unele modele de amd care merg si gta v lol cs go bine fara lag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button