TECHTech&ITTelefoane

Zvon: Huawei Honor 8X va avea și el breton în V

Producătorii se îndepărtează deja de la inserțiile late – da, Sharp și Essential au avut acest design încă de la început, acum Oppo îl adoptă, și la fel face și Huawei.

ARE-AL00, care se zvonește că ar fi lansat ca fiind viitorul Honor 8X sau 8S, a ajuns la TENAA, iar fotografiile arată o mică inserție în formă de V.

Specificațiile complete nu sunt încă disponibile, acestea vor fi publicate ulterior. Diverse autorități de certificare au ridicat voalul puțin – cum ar fi 3C, care a confirmat încărcătorul rapid de 18W (9V la 2A).

Huawei Honor 8X (sau 8S) va folosi un chipset Snapdragon 660 sau 636. Nu ne-ar surprinde însă să vedem că acesta să fie schimbat cu un chip Kirin de talie mijlocie.

Din nefericire, fotografia din spate are o rezoluție scăzută și nu putem distinge niciun detaliu suplimentar dincolo de camera dublă (care este evidentă).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button