Telefoane

Zvon: HTC U12 ar putea fi lansat luna viitoare

HTC a păstrat liniștea în ultimele luni cu privire la noul său model de vârf dar, încetul cu încetul, începem să primim mai multe detalii. În ultimele zile, unul dintre leakerii uzuali în ceea ce privește produsele HTC, a dezvăluit o listă de specificații pentru telefon, precum și data aproximativă când am putea vedea debutul.

Luna trecută, la o demonstrație de 5G, ceea ce ne așteptam să fie HTC U12 și-a făcut pentru scurt timp apariția, dezvăluind câteva informații minime despre dispozitivul ce urmează să apară.

După acel moment, acum LlabTooFeR a dezvăluit o listă de specificații posibile pentru dispozitiv. În primul rând, este vorba de un Snapdragon 845, care face 5G-ul posibil pentru noul vârf de lance al firmei. În același timp, telefonul va oferi, aparent, până la 6 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, cu Android Oreo și Sense 10 direct din fabrică.

În mod special, HTC oferă suport complet proiectului Google Treble cu actualizări A/B, la fel ca dispozitivele Google Pixel.

În ceea ce privește afișajul, acesta măsoară 5,99 inch, așa cum am mai auzit și înainte, dar rezoluția și raportul de aspect sunt neclare în acest moment. Putem presupune că se va urma tendința 18:9.

Completând restul specificațiilor, modelul U12 va oferi rezistență la apă / praf IP68, variante simple și dual SIM, o cameră frontală de 8MP și camere duble de 12MP / 16MP pe spate.

Există, de asemenea, o baterie decentă de 3.420 mA, precum și suport pentru Edge Sense 2.0 și o caracteristică de deblocare prin identificare facială. Există un slot microSD, dar, desigur, niciun slot jack pentru căști.

În ceea ce privește data lansării, lucrurile sunt încă destul de neclare. Totuși, în același raport se afirmă că vom avea parte de o presupusă lansare în aprilie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button