GamingPC&ConsolesTech&IT

Zvon: Diablo 2 Remastered apare anul acesta

Poate nu se va repeta Warcraft 3 Refunded Edition

Probabil mai țineți minte varianta refăcut a lui Warcraft 3. Știu că ianuarie pare să fi fost cu secole în urmă, dar vă asigur că a fost anul acesta. Și tot anul acesta am putea primi ceva asemănător, un Diablo 2 refăcut.

Deocamdată vorbim doar de un zvon, sau măcar de o nouă fărâmă dintr-un zvon/speranță arzătoare ce tot persistă de câțiva ani. Conform informațiilor care zburdă acum prin internet, o divizie a Activision-Blizzard intitulată Vicarious Visions, cu numeroase contribuții la jocurile anterioare ale companiei, se ocupă în acest moment de producția unui soi de remake al lui Diablo 2. Acest proiect ar fi în dezvoltare de ceva vreme, din moment ce lansarea sa ar trebui să aibă loc anul acesta.

Nu au fost pomenite alte informații despre joc, așa că nu știu să vă spun ce formă ar putea lua. Dacă avem noroc și zvonul se adeverește, atunci am putea primi o variantă cu sprite-uri ceva mai finisate a jocului, cu suport pentru rezoluții moderne, poate un ping mai mic de 100 pe Battle.net, cu funcții, trăsături și un preț care să nu te facă să te simți de parcă ai dat bani ca să ți se scuipe în față.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button