MORE

Zvon: Detalii despre Half-Life 3

Sper ca sunteti pregatiti sufleteste pentru o noua runda de informatii provenite din surse anonime despre Half-Life 3. Un individ care sustine ca este un angajat al companiei Valve a publicat pe Reddit o serie de detalii despre joc.

Conform spuselor acestuia, Half-Life 3 este aproape de a fi gata. Cu toate acestea, nu este sigur cand va fi anuntat, in momentul actual fiind zero eforturi de marketing si promovare.

Jocul ar urma sa ia o forma noua si experimentala, comparabil cu restul seriei. Nu va fi linear, dar nu va fi nici open world, ci… altceva. Jocul a fost descris ca avand medii numeroase, precum jungle, dealuri si orase, care au fost construite manual. Initial se faceau experimente cu generarea procedurala de continut, dar nu au mers pe aceasta cale, deoarece rezultatele nu erau suficient de impresionante.

S-a pus un accent mare pe redarea unui mediu autentic. NPC-urile se vor comporta foarte mult ca persoane adevarate, avand un AI capabil sa genereze dialog dintr-o varietate cuvinte si inflexiuni, iar atunci cand discuta cu jucatorul, nu doar ca se vor uita la el, dar chiar il vor urmari. Half-Life 3 nu prea va avea cinematicuri, ci personajele pur si simplu se va comporta foarte autentic. Personajele se vor folosi de mediul inconjurator, construind cazemate in cladiri abandonate pe care anterior jucatorul aproape ca le-a distrus.

Nivelul de realism este sporit de fizica jocului. Obiectele din mediu vor avea deformare foarte detaliata si proprietati fizice apropiate de realitate pentru diverse materiale, intr-un mod similar in care prezenta DMM cu 7 ani in urma. Pana si temperatura este simulata, la caldura foarte mare metale devenind moi, iar lucruri precum cauciucul devenind lipicios.

Puzzle-uri de fizica nu prea mai exista, cel putin nu obligatorii, acestea fiind generate pentru jucator, in functie de ce echipament are la dispozitie. Mai exista si elemente de poveste/misiuni care vor fi generate intr-un mod similar, avand chiar variatii la modul in care sunt compuse, pentru a nu irita jucatorii care tot mor la una anume si nu vor sa repete aceeasi secventa in mod constant.

Nu sunt detalii despre poveste, s-a mentionat ca VR este optional si exista un fel de sistem de meta-multiplayer care afecteaza mediul.

Aceste detalii nu au fost confirmate de catre Valve, asa ca nu ar trebui sa le dati automat crezare.

Totusi, Half-Life 3 confirmat?

[Reddit]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close