GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvon: Detalii despre Devil May Cry 5

Zilele trecute și-au făcut apariția pe internet numeroase detalii despre următorul joc din seria Devil May Cry. Autenticitatea acestora nu a putut fi confirmată în acest moment, așa că nu le luați ca fiind fapt. Dar nu sună a fi ceva atât de exagerat încât să fie imposibil, iar unul dintre actorii implicați în dezvoltarea seriei pare să se fi apucat de dat semne criptice despre ceva, de acum șase ani.

Conform informațiilor din acest potențial leak, jocul trebuia să fie anunțat anul acesta, la evenimentul PSX de luna viitoare, dar Sony a decis să amâne anunțul pentru 2018. Lansarea lui Devil May Cry 5 va avea loc undeva aprilie 2018 și martie 2019, proiectul aflându-se deja în lucru la Capcom de doi ani de zile. De finanțarea jocului s-ar fi ocupat parțial chiar Sony, așa că va exista ceva exclusivitate pentru platforma Playstation. O variantă de PC va fi disponibilă la un moment în viitor, jocul fiind construit pe Unreal Engine 4.

Din moment ce are un număr în coadă, jocul va fi o continuare a poveștii vechi, înainte de reboot-ul făcut de Ninja Theory. Își vor face apariția din nou cei doi fii ai lui Sparda, Dante și Vergil, alături de Nero și posibil Lady cu Trish pe undeva pe acolo. Vor fi trei personaje jucabile centrale, unul fiind Dante cu siguranță, altul unul dintre cei menționați anterior, iar al treilea este încă necunoscut, dar a fost descris ca având foarte multă putere. Probabil va fi Sparda în sine, din moment ce acest joc ar urma să fie finalul poveștii fiilor săi. Dante va fi ceva mai serios în această poveste, dar tot glumeț în timpul luptelor, iar inamicul final va fi Prințul Întunericului, posibil același din primul joc sau altcineva cu acel titlu.

În ceea ce privește gameplay-ul, se va pune un accent mai mare pe nivele ceva mai deschise ca până acum, deși nu va fi open-world. Mediul înconjurător va fi interactiv până la un anumit punct, iar sistemul de combat este construit să țină cont de asta. Dante va avea la dispoziție stiluri diferite de bătălie, iar inamicii chiar vor reacționa la fiecare stil în part.

Dacă vreți să știți detaliile complete, ce ar putea sau nu să fie adevărate, vă încurajez să aruncați o privire peste ele în link-ul de mai jos.

[Resetera]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button