GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Zvon: Destiny 3 este în curs de dezvoltare

AnonTheNine, un leaker Destiny cunoscut, a dat de știre pe Reddit că Bungie a început să lucreze la Destiny 3. Noul joc va duce pe Gardieni pe Europa, luna lui Jupiter, care a fost văzută anterior în arta conceptuală a lui Destiny și va pune un accent mai mare pe elementele RPG și partea „hardcore” decât jocul anterior.

Zvonul a apărut la sfârșitul săptămânii trecute, când un membru al subreditului Destiny a spus că o „versiune solidă” a lui Destiny 3 ar trebui să fie deja operațională. „Nu, dezvoltarea începe chiar acum,” scrie AnonTheNine. „Chris Barrett, regizor de joc. Luke Smith încă mai are un rol important.”

Câteva zile mai târziu au confirmat, arătând o fotografie a Europei cu cuvintele „Abia aștept”. Când li s-a cerut o explicație, ei au răspuns pur și simplu: „D3”.

Gardienii din Destiny 3 vor avea capacitatea de a folosi Întunericul – în principiu opusul Luminii care le alimentează abilitățile magice – și cel puțin unele zone open world vor avea o luptă PvPvE, conform zvonului. Dar AnonTheNine a clarificat că nu va fi ca Dark Zone din The Division, realizat de Ubisoft, descriind-o ca fiind „mai mult o luptă pentru teritoriu, unde PvP-ul este acolo pentru un motiv și nu pentru înșela oamenii”.

Ei, de asemenea, au aruncat o privire asupra felului în care Destiny 3 se va îndrepta către o audiență foarte diferită de cea a lui Destiny 2. „D2 vanilla a fost ideea [celor de la Bungie] de la început.” Rebootul „nu a schimbat asta, jocul a fost conceput pentru jucătorii casual”, au scris ei. „Dacă D3 va avea cu adevărat ideea pe care doresc să o pună în aplicare, credeți-mă, mulți Gardieni care joacă 2 ore pe săptămână vor abandona jocul.”

Suficient să știți că D3 va fi și mai hardcore decât Forsaken. Și, în sfârșit, vor împinge în față partea de RPG a jocului.

Toate acestea au o singură sursă și sunt complet neconfirmate, dar AnonTheNine are credibilitate când vine vorba de leakuri: au divulgat anterior locații noi și nouă noi subclase adăugate la Destiny 2 în expansion-ul Forsaken și au mai spus că Thunderlord din Destiny va reveni în Destiny 2 în cadrul evenimentului Festival of the Lost, lucru confirmat și de datamineri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button