GamingPC&ConsolesTech&IT

Zvon: CSGO trece la Source 2 în curând

Jocul ar putea avea parte de un update măricel

Acum că Valve a lansat un nou joc Half-Life, iar iadul a înghețat, a venit timpul să ne orientăm privirea către ținuturi mai calde, precum CSGO.

În ultima vreme a început să se intensifice speculația că popularul shooter va avea parte de un update însemnat în viitorul apropiat. Unul ce îl va actualiza cu motorul Source 2, ce ar trebui să facă jocul ceva mai flexibil în ceea ce privește suportul pentru tehnologii noi și sisteme de operare mai diverse.

Această tranziție ar trebui să aibă loc în următoarele luni, posibil chiar la începutul verii. Informația nu vine tocmai din surse super-sigure, cu origini confirmabile, dar având în vedere cât de multe lucruri s-au scurs de la Valve în ultimii ani, nu ar fi tocmai o imposibilitate. S-ar potrivi cu regăsita dorință a companiei de a produce iar jocuri.

De asemenea, faptul că noua interfață a jocului se folosește deja de elemente din Source 2 era de mult un semn că Valve intenționează să facă la un moment acest pas. Iar anul acesta am putea sosi în sfârșit la destinație. Faptul că CSGO a reușit să ajungă pe culmi noi ale popularității înseamnă că ar fi o perioadă numai bună pentru o astfel de schimbare.

[The Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button