Gaming

Zvon: CoD – MW2 va avea parte de un remaster, dar fără multiplayer

După remasterul lui Call of Duty 4: Modern Warfare de acum câțiva ani în urmă, mulți fani au crezut că un remake al lui Modern Warfare 2 ar fi deja pe țeavă. Deși nimic nu a fost încă anunțat oficial, rapoarte noi sugerează că un remaster al lui MW2 este în sfârșit pe care să se materializeze.

Anunțat întâi de fan site-ul CharlieIntel și confirmat ulterior de Eurogamer, Modern Warfare 2 remasterizat este în curs de dezvoltare și va fi semnificativ mai ieftin decât Modern Warfare Remastered. Atât Eurogamer cât și CharlieIntel afirmă că MW2 Remastered va costa în jur de 25 dolari / 20 euro, în timp ce Modern Warfare Remastered costă 40 dolari.

Rapoartele afirmă, de asemenea, că jocul nu va conține multiplayer, care este probabil motivul pentru care și are prețul atât de mic. Nu știm încă de ce Activision nu ar include multiplayer; un motiv complet speculativ ar putea fi faptul că distribuitorul speră să evite împărțirea bazei de jucători între prea multe titluri Call of Duty.

Jocul se va lansa aparent pe 30 aprilie, cu mult înainte de lansarea lui Black Ops 4 în octombrie pentru PS4 și Xbox One. Nici Eurogamer, nici CharlieIntel nu au raportat dacă titlul va ajunge sau nu pe PC. În plus, CharlieIntel a declarat că sursele sale au spus că Raven Software, care a fost responsabil pentru Modern Warfare Remastered, nu lucrează la Modern Warfare 2 Remastered.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button