TECHTech&ITTelefoane

Zvon: ASUS Zenfone 6 va avea un design foarte atipic

Unul dintre cele mai subestimate telefoane de top lansate în acest an este ASUS Zenfone 5z. Telefonul are toate caracteristicile necesare pentru un smartphone din categoria flagship. Gama Zenfone de la ASUS e prezentă pe piață de ceva timp, iar acum avem un leak mare pentru ASUS Zenfone 6. Uitați-vă mai jos pentru mai multe detalii.

Avem un leak destul de neconvențional astăzi. În timp ce prototipurile pentru smartphone-urile nelansate au mai scăpat pe net în trecut, astfel de scurgeri de obicei au loc târziu într-un ciclu de producție al gadgetului respectiv. Cu toate acestea, de curând, fotografiile mai multor prototipuri Zenfone 6 au ieșit la iveală. Acestea demonstrează gândirea divergentă a inginerilor de la ASUS cu privire la modul în care rezolva problema inserției pe viitor.

Zenfone 5z vine cu un decupaj propriu-zis, iar câțiva critici ai dispozitivului au numit telefonul o replică exactă a lui iPhone X de la Apple. Acum, ASUS dorește să schimbe designul liniei acestui produs. Compania experimentează diferite inserții pe Zenfone 6, potrivit imaginilor scurse în ultimele zile.

După cum puteți vedea mai jos, ASUS jonglează cu diferite caracteristici și desene sau modele pentru Zenfone 6. Compania se uită la opțiunile care includ un setup triplu pentru cameră și o inserție în formă de lacrimă. În plus, avem gadget-uri fără o mufă pentru cască de 3,5 mm și cu senzorii de cameră din față prezenți în colțurile din dreapta și stânga sus ale ecranului.

Toate gadgeturile par să aibă carcasa pe spate din sticlă, așa că probabil această caracteristică va rămâne și în varianta finală a lui Zenfone 6. În cazul în care ASUS decide să includă o inserție care nu este prezentă în centrul cadrului superior al afișajului, atunci compania va trebui să-și dea seama și de modalitățile prin care poate ascunde complet senzorii. La urma urmei, abordările curente ale inserției împart clar informațiile din bara de stare a gadgetului în două jumătăți. Vouă cum vi se pare? Spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos și pe Facebook. Vă vom ține la curent cu ultimele informații.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button