Știri ITTECHTelefoane

Zvon: așa va arăta fața următoarelor modele de iPhone

Până acum, am auzit numeroase zvonuri despre noua gamă de telefoane iPhone ce vor fi lansate în acest an și am văzut câteva schițe, împreună cu renders bazate pe ele, dar o fotografie postată recent pretinde că ne oferă prima noastră privire asupra componentelor reale din următoarele modele de iPhone.

Acestea arată panourile din față de sticlă, care acoperă afișajele, pentru toate cele trei modele: modelele OLED de 5,8 inch și 6,5 inch, cu modelul LCD de 6,1 inch în mijloc.

În cazul în care acestea sunt reale, ele oferă prima noastră viziune asupra unui element-cheie al liniei de producție din acest an: un model LCD cu costuri reduse care seamănă foarte mult cu designul lui iPhone X.

Realizarea unui afișaj aproape fără margini cu un ecran LCD necesită unele tehnologii noi, dar chiar și așa nu este de așteptat să concureze cu marginile subțiri de pe modelele cu OLED.

Fotografia a fost postată pe Twitter de cunoscutul leaker Ben Geskin.

Geskin a postat, de asemenea, noi elemente de randare pe baza acestora, care pot fi văzute mai jos.

Diferența de grosime a marginii este cu siguranță vizibilă atunci când telefoanele sunt comparate unul lângă altul, dar este foarte probabil ca mulți clienți să fie foarte mulțumiți de ceva apropiat de designul unui iPhone X la un preț mult mai mic. Există zvonuri cu diferite estimări ale prețului de pornire pentru modelul LCD, de la cel mult 7-800 euro, până la un minim de 550 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button