Telefoane

Zvon: așa s-ar putea să arate următoarele modele de iPhone

Ne apropiem cu pași vertiginoși de momentul când firma din Cupertino va fi gazda evenimentului în care vor fi anunțate următoarele modele de iPhone. Ca în fiecare an, pe măsură ce data evenimentului se apropie, diverse scurgeri încep să apară pe internet, de la specificații și funcții, până la carcasele ce urmează să îmbrace noile telefoane.

De obicei nu dăm crezare oricui postează o poză cu o machetă sau un concept de iPhone. De această dată însă suficient de multe surse au un numitor comun și par destul de credibile ținând cont de ce se știe până acum, astfel încât am decis să vă arătăm și vouă cum s-ar putea să arate următoarele modele de telefoane de la Apple.

Ce vedeți aici nu sunt modele funcționale, ci doar machete cu carcasele telefoanelor. Modelele 7s și 7s Plus păstrează design-ul generației anterioare de iPhone, dar înlocuiește aluminiul de pe spate cu sticlă, care ar putea permite încărcarea fără fir a telefonului. Aceeași caracteristică o vedem și la modelul de iPhone 8. Nu se știe dacă un charging pad va fi disponibil la lansare, cel mai probabil va fi vândut ca accesoriu separat, câteva săptămâni mai târziu după lansarea telefoanelor.

Dispunerea verticală a camerelor pe modelul iPhone 8 este din nou confirmată, așa cum am mai văzut în câteva scurgeri anterioare. Niciuna dintre machete nu are pe spate loc pentru senzorul de amprentă, deci sperăm că acesta nu va fi prezent în această zonă. Asta înseamnă că sunt șanse majore ca iPhone 8 să nu aibă deloc acest senzor, pentru că din ce se știe până în prezent, acesta nu se regăsește nici pe partea din față a telefonului.

Zvonurile vorbesc despre o lansare concomitentă pentru toate cele trei terminale. Modelul premium însă foarte probabil va întâmpina probleme de aprovizionare care s-ar putea prelungi până în primele luni ale lui 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Zvon: așa s-ar putea să arate următoarele modele de iPhone – Informații din tehnologia reală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button