PCȘtiri ITTECH

Zvon: Apple va actualiza seria Mac mini, probabil va costa mai mult

Apple intenționează să lanseze un laptop la prețuri accesibile și un Mac mini destinat profesioniștilor până la sfârșitul anului, a anunțat recent Bloomberg. Lansările ar actualiza liniile de produse care așteaptă un upgrade de ceva vreme.

Varianta Mac mini nu a fost înlocuită de la ultima actualizare din toamna lui 2014. În prezent, acesta are un preț care pornește de la 499 dolari, dar știrea sugerează că noul Mac va fi orientat către profesioniști, cu mai multe opțiuni de stocare și procesoare care ar putea ridica prețul.

Cel mai ieftin laptop de la Apple este MacBook Air, al cărui preț pleacă de la 999 dolari. Dacă o nouă opțiune cu costuri reduse vine pe linia de notebook-uri, acesta ar putea atrage atenția la mulți potențiali clienți. Raportul Bloomberg sugerează că noul laptop, care se va numi în continuare Air, va avea în continuare un ecran de 13 inch, dar, în sfârșit, după ani de speculații, va primi retina display de înaltă rezoluție, împreună cu margini mai subțiri. Nu există niciun zvon dacă va folosiți sau nu aceeași tastatură controversată văzută pe MacBook și MacBook Pro sau dacă va avea alte porturi decât Thunderbolt 3. Hon Hai Precision Industry Co. și Quanta Computer, care fac MacBook-urile existente, vor face și noul laptop. Apple a refuzat să comenteze.

Apple lansează cea mai nouă versiune de MacOS, Mojave (10.14), deci este posibil ca, dacă vor apărea noi calculatoare, Apple va alege să le dezvăluie mai aproape de data de lansare a sistemului de operare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button