TECHTech&ITTelefoane

Zvon: Apple ar putea lansa un iPhone cu dual SIM

Am auzit în trecut multe zvonuri și predicții de la Ming-Chi Kuo, analistul de la KGI, care a fost unul dintre cei mai preciși analiști în ceea ce privește portofoliul de produse al Apple. Totuși, cu o companie atât de secretoasă cum este Apple, Kuo nu are întotdeauna dreptate – de aceea nu ar trebui să luăm vorba lui drept literă de lege.

Recent, Kuo de la KGI Securities a adăugat o notă investitorilor care sugerează că Apple va oferi în cele din urmă variante dual SIM pentru două dintre cele trei modele care se presupune că vor fi lansate în cursul acestui an. Suportul dual SIM pentru o variantă de iPhone cu display LCD de 6,1 inch ar putea costa oriunde între 650 și 750 de dolari sau între 550 și 650 dolari pentru versiunea single SIM. Modelul OLED de vârf de 6,5 inch ar putea beneficia și el de suport dual SIM, în timp ce cel mai mic model cu display OLED de 5,8 inch nu este de așteptat să primească o opțiune dual SIM.

O nouă opțiune dual SIM ar crea un nou segment de preț pentru iPhone. Telefoanele inteligente cu această funcție nu sunt foarte populare în Statele Unite, dar sunt foarte populare în America Latină, Europa și pe piețele asiatice. Apple ar putea încerca să ajungă la un nou segment de clienți, în cazul în care va lansa un dispozitiv dual SIM.

Dacă Apple reușește să comercializeze și să vândă un iPhone la un preț mai mic de 650 dolari, ar putea avea un an bun. Creșterea costurilor smartphone-urilor și performanțele solide au convins oamenii să-și păstreze telefoanele pentru perioade mai îndelungate.

Nu e pentru prima oară când auzim zvonuri despre un iPhone cu dual SIM. Acestea s-au mai derulat pe Internet și in 2016, când se zvonea că o variantă de iPhone 7 ar putea beneficia de această funcție. Acel zvon totuși nu s-a materializat. Există cu siguranță o cerere pentru un iPhone dual SIM, dar Apple probabil nu a simțit nevoia de a satisface această piață oarecum de nișă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button